torstai 2. heinäkuuta 2015

Matka mulkkujen maailmaan

Mitä jos saisit tietää, että heteromiehesi pitää myös miehistä hameellisten lisäksi. Jouduin tähän tilanteeseen ja se on ollut hämmentävä sekä aiheuttanut myös suunnatonta myötähäpeää ja huonouden tunnetta myös minussa. Uskollisuudesta tai luottamuksesta ei ole jäljellä enää mitään. Olenko minä huono tai riittämätön, minä joka olen kuitenkin suhteellisen aktiivinen.

Aika pian suhteemme alettua huomasin muutamia ennusmerkkejä. Puhelin ja tietokone olivat tiukasti lukittuna. Puhelimen viestiääni kertoi saapuneen viestien kohtuullisen suuresta määrästä. No, olihan hän viettänyt railakasta poikamieselämää, minkä tosin luulin jo jääneen taakse. En oikeastaan tiennyt hänen ajatuksista juuri mitään, lempivärin, sukulaiset, jotain lapsuudesta. Hänen poikamiesvuosistaan tai suhteista ei puhuttu, ei oikeastaan kummankaan osalta.

Eräissä juhlissa, mitkä olivat mieheni ystävän järjestämiä oli vaaleaverikkö, joka tuntui viihtyvän mieheni seurassa. Aamulla löysin mieheni yöpöydältä lapun missä oli heidän molempien puhelinnumerot. Hälytyskellot alkoivat soida ja ensimmäinen erä elämästä ja kuolemasta käytiin tuolloin, tosin se oli vasta alkusoittoa tulevalle.

Elämä jatkui, mutta ei enää samanlaisena, minä olin varpaillani. Tosin toivoin, että vakuuttelut rakkaudesta ja pahoittelut viimeisestä typerästä teosta olisivat totta. Toiveeni ei kuitenkaan toteutunut.

Internetin käytöstä olin huolissani, siellä vietettiin aikaa enemmän kuin tarpeeksi. Kun tulin työhuoneeseen, niin alkoi suunnaton klikkailu internetsivujen sulkemiseksi, jotain mitä en saanut nähdä. Eräänä yönä kone oli jäänyt auki ja ruudulla seisoi Henna ja sivusto oli Qruiser. Tästä alkoi matkani mulkkujen maailmaan ja sitä on kestänyt tähän päivään asti.

Aikaa olen käyttänyt päiviä jos en viikkoja etsiessäni sitä oikeaa mulkkua, mieheni välineen kuvaa. Välillä kiihottuneena ja välillä pahoinvoivana, mutta aina petettynä. Qruiser, iskuri, alastonsuomi, seksitreffit, ekontakti ja lukuisia muita sivustoja. Olen myös löytänyt, valitettavan usein.

Mistä tuollaisen salaBI-miehen sitten tunnistaa? Omani on karski mies, joka rakastaa moottoreita, aseita, treenattua kroppaa ja omaa itseään. Ei kai oikeastaan mistään paitsi ehkä peräpukamat, itsestä otetut nakukuvat, naisten asut, liukuvoide ja kortsuvarasto sekä posliiniksi ajeltu alapää. Miehet voi puuhailla autossa, levareilla, luonnossa tai sitten tyhjässä asunnossa. Harva kai kiinnittää huomiota kahteen yhdessä liikkuvaan testosteronin täyttämään mieheen. Harva nainen myös tietää miehensä salapuuhista, näitä aviossa olevia pettäjiä on paljon.

No, eihän seksuaalisessa suuntautumisessa ole mitään ihmeellistä, kukin tyylillään ja mielellään rehdin avoimesti. Sehän kuuluu myös tämän ajan henkeen. Mutta kaikki pettäminen ja salailu on väärin toista kohtaan. Pelisääntöjen tulee tyydyttää molempia osapuolia. Valitettavan usein niin naisten kuin miestenkin maailmassa on valloilla se käsitys, että se ei voi satuttaa mitä toinen ei tiedä - mutta mitä sitten kun tietää?

Tämä kirjoitus on kipeän ajankohtainen. Olen pitänyt näillä treffisivustoilla omaa profiilia ja odottanut, että seireenin kutsuun vastaa oma mies, muiden lukuisien miesten lisäksi.

Muutama vuosi sitten sain sovittua mieheni kanssa session. Olin viereisessä liikkeessä ja seurasin ikkunasta hänen käyntiään "asuntoni rappukäytävässä".  En paljastanut näkemääni, mutta yritin puhua, puhua ja puhua. Viimeisimmät valetreffit olivat eilen. Sitä ennen viestittelimme kiihkein ilmaisuin ja kuvien kera. Hän tuli sovittuun paikkaan ja sovittuun aikaan - minä katselin ja itkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti